Concours Owners Group (COG) Forum

Concours 14 Discussion (C14 / ZG1400 / 1400GTR) => Accessories C14 => Topic started by: philipintexas on February 02, 2018, 02:37:26 pm

Title: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: philipintexas on February 02, 2018, 02:37:26 pm
Just wondering if the lids of the two trunks interfere with each other.
Title: Re: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: ChrisD on February 02, 2018, 06:35:25 pm
Actually they do. I have to remove the Topcase to open the smuggler.  Needs about another CM on the adapters you sent me, though I would have to measure it to be sure.

(https://photos.smugmug.com/photos/i-jRFXPbs/0/65dcf46d/M/i-jRFXPbs-M.jpg)

(https://photos.smugmug.com/photos/i-ZMxMNpG/0/bd1cc489/M/i-ZMxMNpG-M.jpg)

(https://photos.smugmug.com/photos/i-TVpLRzx/0/0b5b40a5/M/i-TVpLRzx-M.jpg)

Title: Re: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: The Pope on February 03, 2018, 11:55:21 am
I agree, but the Smugger lid will flex enough to get past the top box. Well..... the lid on my Smugger will.
Title: Re: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: RodneyW on February 04, 2018, 04:21:56 pm
I've wondered about this.  I run the smuggler, but do not have a top case.  I would get one for the long trips, if it would work with the smuggler.  The factory rack is nearly useless with the smuggler also, as nearly anything I try to mount there (like a dry bag or soft luggage) hits the smuggler.  Frustrating, and yet I will never get rid of the smuggler, I like it too much!
Title: Re: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: connie_rider on February 04, 2018, 07:38:21 pm
On my bike, I drilled new holes for the mounting hardware {shown in ChrisD post} and moved the trunk back about an inch..
I suspect that might give you e'nuff clearance?

Ride safe, Ted
Title: Re: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: Jimmyzrx on April 21, 2018, 12:07:25 pm
Phil offers a adjustable rail to move the rack for clearance
Title: Re: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: The Pope on April 21, 2018, 08:05:09 pm
Phil offers a adjustable rail to move the rack for clearance
He also will shift the mounting holes on his rack to give a little more clearance between it and the Smugger.
Title: Re: Anyone using a Corbin "Smuggler" AND a Trunk on a "Phil's Rack"??
Post by: Zarticus on April 21, 2018, 08:43:07 pm
Phil offers a adjustable rail to move the rack for clearance
I have the rails & they only give enough space to open the smuggler with Phils rack. If you put a trunk on phils Rack it is not even close to being able to open. I wound up getting an AST rack & it will allow the smuggler to open.