Author Topic: can't post pictures  (Read 1447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Greenie

  • Road Bike
  • ***
  • Posts: 336
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 1019
  • Membership Level: Active
can't post pictures
« on: March 08, 2019, 12:27:00 am »
I've tried Google photos, Amazon, and even just recently Dropbox. I've read the comments and suggestions with the xxx /xxx at the beginning and end. The outcome is always the same. I easily can post photos on other forums, what gives here?

Offline S Smith

  • Northeast Area Director
  • Officer
  • I Need a Life
  • ****
  • Posts: 5255
    • COG Northeast Area Home Page
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 3184
  • Membership Level: Administrator
Re: can't post pictures
« Reply #1 on: March 08, 2019, 01:14:38 am »
Can try to help, but need more info or explicit examples of what you have tried.
Can you point to a post where you tried to post a photo?

It's old, but have you read this post...
http://forum.cog-online.org/forum-info/how-to-post-pictures/

Here is a page from the forum software user manual
https://wiki.simplemachines.org/smf/Img





« Last Edit: March 08, 2019, 01:18:49 am by S Smith »
| Steve Smith | COG #3184 | MSF/CONREP RC |

There is more to be gained by members raising hands saying "I'll do that" instead of pointing fingers saying "nobody's doing that."

Offline Greenie

  • Road Bike
  • ***
  • Posts: 336
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 1019
  • Membership Level: Active
Re: can't post pictures
« Reply #2 on: March 08, 2019, 11:54:10 am »
Hi Steve,

I've deleted most of my filed attempts but for an example there's the last post in the old "Mexico" thread in the Ride Reports forum.

Thanks,

Bill

Offline S Smith

  • Northeast Area Director
  • Officer
  • I Need a Life
  • ****
  • Posts: 5255
    • COG Northeast Area Home Page
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 3184
  • Membership Level: Administrator
Re: can't post pictures
« Reply #3 on: March 08, 2019, 03:00:03 pm »
Hi Steve,

I've deleted most of my filed attempts but for an example there's the last post in the old "Mexico" thread in the Ride Reports forum.

Thanks,

Bill


Bill - From what I see in the old "Mexico" thread is that only the image URL was used. This will not work. To hotlink images, this forum requires use of the "img" BBS Code as begin/end delimiters around the URL as described in the 'how to post photos" link I provided in the my last post. Take a read through and give it a try. Use the PREVIEW mode before posting. If you still have issues, they may be easier to resolve with a phone call.









| Steve Smith | COG #3184 | MSF/CONREP RC |

There is more to be gained by members raising hands saying "I'll do that" instead of pointing fingers saying "nobody's doing that."

Offline MtnRider

  • Just when I think I have all my ducks in a row, one of the fluffy f****rs wonders off and gets into some sh*t...
  • Scooter
  • ***
  • Posts: 266
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 12840
  • Membership Level: Active
Re: can't post pictures
« Reply #4 on: April 12, 2019, 03:26:29 pm »
Photo posting test - may be nothing to see here....

2015 Black C14
It works ok, I'm going to improve it. It works better, I'm going to improve it. It works great, I'm going to imp.... Sh*t, I broke it!!!