Author Topic: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?  (Read 693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dirtwiz

  • Scooter
  • ***
  • Posts: 285
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 12372
  • Membership Level: Active
Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« on: December 04, 2016, 08:13:31 pm »
Regardless of what PC I have been using its taking forever for me to get logged in....like 3 minute wait.  Anybody else with this problem?? >:(
« Last Edit: December 04, 2016, 08:19:21 pm by Dirtwiz »
In theory, practice and theory are the same. In practice, they aren't. Without data you are just another guy with an opinion.

Offline kv5e

  • Roll miles, Keep smiles
  • Officer
  • Crotch Rocket
  • ****
  • Posts: 1038
  • Push Mountain Road
  • AREA: South Central Area
  • COG#: 5063
  • Membership Level: Area Director
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #1 on: December 04, 2016, 08:18:56 pm »
Mine is super quick.

Craig
South Central Area Director

Offline Ironwood

  • Bicycle
  • *
  • Posts: 143
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: 12031
  • Membership Level: Active
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #2 on: December 04, 2016, 09:07:08 pm »
Mine is super fast also!
Member # 12031 
2000 ZG1000

Online MAN OF BLUES

  • I Need a Life
  • ******
  • Posts: 6834
  • AREA: North Central Area
  • COG#: 5977
  • Membership Level: Active
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #3 on: December 04, 2016, 09:38:34 pm »
Might be due to the system being rebooted recently, like 2 days ago....
I had to re log in on both my tablet, and laptop yeasterday....

I hate trying to remember passwords... :rotflmao:

30 YEARS OF KAW.....Rich R. (the other one..)  COG 5977  JUSTAMEMBAHNOW

Offline Dirtwiz

  • Scooter
  • ***
  • Posts: 285
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 12372
  • Membership Level: Active
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #4 on: December 05, 2016, 07:18:46 pm »
Thanks you guys....my computers have been doing this for a while yet when I log into any other site its instant. Even that other Concours site. Seems strange to me. It took about 3 minutes again today so I could post this. Annoying.
In theory, practice and theory are the same. In practice, they aren't. Without data you are just another guy with an opinion.

Online WANDRNG

  • Street Cruiser
  • ****
  • Posts: 602
  • SouthWest AAD
    • Wandering Back Roads
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 12077
  • Membership Level: Administrator
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #5 on: December 05, 2016, 07:23:52 pm »
Just tested, only a couple of seconds for me.

Sorry, have no real suggestions as to issue or fix for you.

Life is too short to live the same day twice.
2015 Concours 14 -- 2007 Kawasaki KLR650 -- 2003 Honda Magna 750 -- 2 V65 Magnas
Wandering Back Roads: RRs -- Wandering the Northwest -- Heading East Out West

Offline Charby

  • Moped
  • **
  • Posts: 221
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 11182
  • Membership Level: Active
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #6 on: December 06, 2016, 01:32:10 am »
It's just you. :nananana:

Offline Dirtwiz

  • Scooter
  • ***
  • Posts: 285
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 12372
  • Membership Level: Active
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #7 on: December 06, 2016, 10:30:17 pm »
Restarted both of my PC's, logged out than back in. Then went for a 190 mile ride today and ...Shazam!! Lightning fast again. Not sure what happened but I think the ride made the difference. Thanks for your support on this.
In theory, practice and theory are the same. In practice, they aren't. Without data you are just another guy with an opinion.

Offline DoerOfThings

  • Administrator
  • Road Bike
  • ****
  • Posts: 305
    • DoerOfThings
  • AREA: North Central Area
  • COG#: 10111
  • Membership Level: Administrator
Re: Is it just Me Or Is This Site Running Super Slow for Login?
« Reply #8 on: December 07, 2016, 02:43:19 am »
Restarted both of my PC's, logged out than back in. Then went for a 190 mile ride today and ...Shazam!! Lightning fast again. Not sure what happened but I think the ride made the difference. Thanks for your support on this.



The forum passes authentication duties off to our membership management system over at http://cog-online.org

Sometimes that system can be a little slow.

that, or it just knew you needed to go for a ride.


Allergen notice: This message was processed in a facility that also processes data.