Author Topic: Murphs  (Read 1136 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline billp47

  • Training Wheels
  • *
  • Posts: 82
  • AREA: Southeast Area
  • COG#: 8835
  • Membership Level: Active
Murphs
« on: July 14, 2013, 10:01:21 pm »
for the past 2 days when I click on Murphs under vendors it will not display the page, says it's been removed or renamed, all the others seem to work, anyone know what is happening? I can go their webpage directly but not thru the link on the COG  site.
techrepbill  COG # 8835

Offline Cap'n Bob

  • GOLD STAR
  • *******
  • Posts: 10952
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 7134
  • Membership Level: Active
Re: Murphs
« Reply #1 on: July 14, 2013, 10:06:06 pm »
Where do you mean under vendors? Maybe it is obvious, but I'm not sure where you are speaking of. It would make it easier to check it out if we know where this link is. There is more than likely more than one. For example, I tried the one in the C10 farkle vendor directory. That one worked fine.

Offline Cap'n Bob

  • GOLD STAR
  • *******
  • Posts: 10952
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 7134
  • Membership Level: Active
Re: Murphs
« Reply #2 on: July 14, 2013, 10:09:17 pm »
OK, I think I found what you are speaking of. You mean the Murph's link from the COG on-line home page, under industry members, correct? I got a broken link (or something similar) message when I just tried that. This is what we're speaking of correct?

Offline billp47

  • Training Wheels
  • *
  • Posts: 82
  • AREA: Southeast Area
  • COG#: 8835
  • Membership Level: Active
Re: Murphs
« Reply #3 on: July 14, 2013, 10:16:57 pm »
correct capt Bob
techrepbill  COG # 8835

Offline Cap'n Bob

  • GOLD STAR
  • *******
  • Posts: 10952
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 7134
  • Membership Level: Active
Re: Murphs
« Reply #4 on: July 14, 2013, 10:19:38 pm »
OK, I'll pass the word on and get someone (who might be in the position to fix it) to check it out. Thanks for pointing it out.

Bob

Offline billp47

  • Training Wheels
  • *
  • Posts: 82
  • AREA: Southeast Area
  • COG#: 8835
  • Membership Level: Active
Re: Murphs
« Reply #5 on: July 14, 2013, 10:24:56 pm »
NP, thank you
techrepbill  COG # 8835

Offline Cap'n Bob

  • GOLD STAR
  • *******
  • Posts: 10952
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 7134
  • Membership Level: Active
Re: Murphs
« Reply #6 on: July 14, 2013, 10:31:59 pm »
OK, all fixed now. (not by me)   :-[    Give it a try. It worked for me.

Offline billp47

  • Training Wheels
  • *
  • Posts: 82
  • AREA: Southeast Area
  • COG#: 8835
  • Membership Level: Active
Re: Murphs
« Reply #7 on: July 14, 2013, 10:49:43 pm »
yep, worked like a charm, thanks again    :beerchug:
techrepbill  COG # 8835