Author Topic: There's no "Hello (me)"  (Read 795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tour1

  • Crotch Rocket
  • ****
  • Posts: 1127
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 9226
  • Membership Level: Active
There's no "Hello (me)"
« on: January 12, 2016, 03:57:57 pm »
When I log in now, there's no "Hello Tour1" line, and no "View Unread Posts" under it, and no "View new replies" under that.
Everything else is working as far as I can tell, including notifications of replies if I had that selected, but I normally don't and didn't.
1987 Concours

Offline Fais

  • It's amazing what one can accomplish if it doesn't matter who gets the credit.
  • Sport Tourer
  • *****
  • Posts: 2689
  • AREA: Southeast Area
  • COG#: Forum
  • Membership Level: Forum Subscriber
Re: There's no "Hello (me)"
« Reply #1 on: January 12, 2016, 04:04:21 pm »
check out the far right side of the horizontal black header strip across the top of the page. click your arrow on the far right end to 'up'. I'll bet it's down.

1976 BMW R90S (Luna) - 2000 KLR650 (Dirt McGirt) - 2005 SV1000 (Sue) - 2006 Vespa PX150 (Vino Negro) - 2014 C14 (Betty) - 2017 Z125Pro (MiniZ)
Whether you think you can or can't - you're right!
Instagram @ fais_the_photographer

Offline Tour1

  • Crotch Rocket
  • ****
  • Posts: 1127
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 9226
  • Membership Level: Active
Re: There's no "Hello (me)"
« Reply #2 on: January 13, 2016, 04:26:59 pm »
Fixed, thank you, thank you very much!
1987 Concours