Author Topic: Time off set not working  (Read 596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DannyS_WA

  • Bicycle
  • *
  • Posts: 138
  • Riding since 1972 Vietnam Vet 71-72 US Army 70-73
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: Forum
  • Membership Level: Forum Subscriber
Time off set not working
« on: April 25, 2016, 04:42:55 pm »
Went to my profile, modify profile, time offset and auto adjust. shows correct -7 hours for my time zone. Pacific daylight time. Time here is 10:40 AM. profile clock still showing 5:40 PM after exiting and reentering my profile. What did I miss. Updated profile change when done.

Offline WANDRNG

  • Street Cruiser
  • ****
  • Posts: 608
  • SouthWest AAD
    • Wandering Back Roads
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 12077
  • Membership Level: Administrator
Re: Time off set not working
« Reply #1 on: April 25, 2016, 04:58:52 pm »
When I set the offest (or auto), hit the Change Profile button at the bottom, my clock in the header under my "Hello SCREENAME" changes to the new time immediately.

If you go back to the profile and it still says correctly -7 , then maybe try logging out of the forum and logging back in.


Life is too short to live the same day twice.
2015 Concours 14 -- 2007 Kawasaki KLR650 -- 2003 Honda Magna 750 -- 2 V65 Magnas
Wandering Back Roads: RRs -- Wandering the Northwest -- Heading East Out West

Offline DannyS_WA

  • Bicycle
  • *
  • Posts: 138
  • Riding since 1972 Vietnam Vet 71-72 US Army 70-73
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: Forum
  • Membership Level: Forum Subscriber
Re: Time off set not working
« Reply #2 on: April 25, 2016, 05:57:43 pm »
Thanks, got it.