Author Topic: What am I doing wrong?  (Read 1319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline antibus

  • Road Bike
  • ***
  • Posts: 357
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: 11339
  • Membership Level: Active
What am I doing wrong?
« on: April 01, 2015, 12:29:43 am »
I have tried to look up a few of the articles on the Tech Pages and every one I click on takes me to the COG northwest calendar of events. There is a note on the tech pages stating there was a problem back in November. Is this still persisting?
CDA #0542

Offline TimR

  • Global Moderator
  • Iron Butt
  • ***
  • Posts: 3840
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: 9032
  • Membership Level: Active
Re: What am I doing wrong?
« Reply #1 on: April 01, 2015, 12:47:02 am »
I just tried to pull them up and was told the website is unavailable. There has been some recent server problems which has been reported to the server people. So I don't think you are doing anything wrong. 
Blue 1975 Z1B 900, Red 09 C14     I might not be perfect but at least I don't ride a Suzuki

Offline antibus

  • Road Bike
  • ***
  • Posts: 357
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: 11339
  • Membership Level: Active
Re: What am I doing wrong?
« Reply #2 on: April 01, 2015, 01:55:44 am »
Thanks TimR.
CDA #0542

Offline DoerOfThings

  • Administrator
  • Road Bike
  • *****
  • Posts: 315
    • DoerOfThings
  • AREA: North Central Area
  • COG#: 10111
  • Membership Level: Administrator
Re: What am I doing wrong?
« Reply #3 on: April 01, 2015, 09:48:05 pm »
in addition to the recent server issues, the page is still partially broken.
the c10 stuffs are mostly fixed, I haven't had a chance to get back to the c14 stuffs.

is there a particular link that you need working for a project?
if so, let me know which one and i'll put it at the top of my list.


--MikeW
Allergen notice: This message was processed in a facility that also processes data.

Offline antibus

  • Road Bike
  • ***
  • Posts: 357
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: 11339
  • Membership Level: Active
Re: What am I doing wrong?
« Reply #4 on: April 01, 2015, 11:10:41 pm »
Thanks DoerOfThings! I am looking at checking my valves this winter and I was studying up! Theres no article in particular. I appreciate the reply!
CDA #0542

Offline The Wizard

  • Been riding since I was 9 yrs.old.getting to be old fart.
  • Crotch Rocket
  • ****
  • Posts: 1475
  • 'match need with source(used parts)'
    • have a need find a source/parts are parts
  • AREA: Southwest Area
  • COG#: 11328
  • Membership Level: Active
Re: What am I doing wrong?
« Reply #5 on: May 30, 2015, 10:49:52 am »
Same question(to Matt) I am trying to order my CDA patch :-\,print says I have 2 items in cart :-[(only want 1). Except when I click on checkout,it says nothing to check out???   :truce: :(        The Wizard 
1964 Honda 55,1971 Honda CL 100,numerous Honda 350 twins,1971 Honda CL 450,1974 Honda CB 750(stolen),1971 Moto Guzzi Ambasador/Velorex sidecar,1975 Kawasaki Z1B
1976 Honda Goldwing (fully dressed)1973 Honda CB 450,1982 Yamaha Virago 750
1977 BMW R100/7(full dress) later Velorex sidecar mounted,1978 Yamaha XS750,1987 BMW K100RS
1996 Honda shadow 1100 ace,2000 Kawasaki Concours,1998,99,98,98+88,90+99 Concours for resurrection           CDA#540