Author Topic: Wrong link for "Concours 14 Discussion (C14 / ZG1400 / 1400GTR)" at top  (Read 650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline robertv

  • Street Cruiser
  • ****
  • Posts: 684
  • Go Hawks!
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: Forum
  • Membership Level: Forum Subscriber
I noticed when I'm in the "Concours 14 Discussion (C14 / ZG1400 / 1400GTR) General Chat and Tech" discussion, the link for the "Concours 14 Discussion (C14 / ZG1400 / 1400GTR)" at the top goes to "http://forum.cog-online.org/index.php#c10"  If you notice at the end of the link, it's referring to the C10 section and not C14.

On a side note...while I don't normally click my back browser button because it doesn't always refresh the content, clicking the "Concours 14 Discussion (C14 / ZG1400 / 1400GTR)" is my goto since it goes to the top since there may have been some new posts which refreshes the page is how I noticed this bug.

Hopefully this can be resolved! TIA!


2008 C14, silver [current]
2000 C10, red [sold]

Offline S Smith

  • Northeast Area Director
  • Officer
  • I Need a Life
  • ****
  • Posts: 5134
    • COG Northeast Area Home Page
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 3184
  • Membership Level: Administrator
Not sure how you got that URL... maybe from using the back button.  I was unable to duplicate your results.

As I interpret the URL, the "#c10" is an anchor reference in the URL fro the addressed page. In this case it should do nothing in the context of the URL stated because there are no anchors of that name on the referenced page.  Click on the URL in question or cut/paste it into the browser and see where it goes.

http://forum.cog-online.org/index.php#c10   For me it goes to the forum home page, which makes sense as it is: index.php page

FWIW - The URL for the C10 section is: http://forum.cog-online.org/concours-c10-zg1000-general-chat-and-tech/

| Steve Smith | COG #3184 | MSF/CONREP RC |

There is more to be gained by members raising hands saying "I'll do that" instead of pointing fingers saying "nobody's doing that."

Offline robertv

  • Street Cruiser
  • ****
  • Posts: 684
  • Go Hawks!
  • AREA: Northwest Area
  • COG#: Forum
  • Membership Level: Forum Subscriber
I figured it was hard to understand, including a screenshot of what I meant. Hopefully it's clearer. No use of back button which I shouldn't have mentioned, its just hovering your mouse and/or clicking the "Concours 14 Discussion (C14 / ZG1400 / 1400 GTR)" at the top...



Steps:
1. Goto Concours 14 / ZG1400 General Chat and Tech
2. Hover and/or click on "Concours 14 Discussion (C14 / ZG1400 / 1400GTR) in middle area to go back.

Expected:
Concours 14 discussion should be at top, NOT C10


It's not a big deal, just being nitpicky since my laptop and browser view is limited. Not a dealbreaker or browser issue, just weird to see "#c10" referenced for the C14 area.

2008 C14, silver [current]
2000 C10, red [sold]

Offline S Smith

  • Northeast Area Director
  • Officer
  • I Need a Life
  • ****
  • Posts: 5134
    • COG Northeast Area Home Page
  • AREA: Northeast Area
  • COG#: 3184
  • Membership Level: Administrator
Thanks... now I see where you get it from.

Still a non-issue.  As I stated, the #c10 is just html anchor text and unrelated to the actual section content.

Try this...

  • Click on any board in Motorcycle Talk and when you mouse over Motorcycle Talk in the same place you get #c1
  • Click on any board in Concours C10 / ZG1000 General Chat and Tech and check the mouse over link and you get #c11
  • Click on any board in Ride Time and check the mouse over link and you get #c2

The anchor text reference in a URL jumps to the location on the page where the <a> tag with the same name exists.


Hope this helps
| Steve Smith | COG #3184 | MSF/CONREP RC |

There is more to be gained by members raising hands saying "I'll do that" instead of pointing fingers saying "nobody's doing that."